Суставіт - інструкція та застосування препарату

Суставіт фото упаковки

Застосування Суставіту

Суставіт - склад і форма випуску препарату

Суставіт: як приймати препарат

Суставіт - застереження

Суставіт - застосовується як допоміжний засіб при комплексному лікуванні артритів, поліартритів різного походження (включаючи ревматоїдний, реактивний і інфекційний), виразкової хвороби шлунку, радикуліту, остеохондрозу, відкладення солей, розтягнення зв'язок та інших суглобових захворювань, а також для зняття м'язової втоми.

Застосування Суставіту

  • Сприяє швидкому зняттю набряків і запалень суглобів;
  • має виражені бактерицидні і антисептичні властивості;
  • сприяє зняттю больових відчуттів, пов'язаних із захворюваннями опорно-рухового апарату і при підвищених фізичних навантаженнях;
  • сприяє стимуляції капілярного кровотоку в області суглобів.

Ефективність підтверджена клінічними випробуваннями. Не чинить побічної дії на шкіру. Часте застосування не викликає звикання. Не залишає слідів на одязі.

Суставіт - склад і форма випуску препарату

Вода, жовч медична, екстракт редьки чорної, екстракт березових бруньок, екстракт евкаліпта, карбомер, ефірну олію чайного дерева, гліцерин, спирт ізопропіловий, камфора, ПЕГ-40 гідрогенезування касторової олії, лідокаїн, диметілсульфоксид, метилпарабен, пропілпарабен, етілпарабен, бутилпарабен, феноксіетанол, натрію гідроокис, парфумерна композиція.

Суставіт: як приймати препарат

Невелика кількість гель-бальзаму втирати в область хворого суглоба або відділу хребта протягом 2-3 хвилин 2-3 рази в день. Для посилення ефективності бажано суглоб перев'язати вовняною тканиною. Курс 3-4 тижні. При необхідності повторити курс через 1-2 тижні.

Суставіт - застереження

Побічних ефектів не виявлено. Не застосовувати препарат при шкірних захворюваннях і індивідуальної чутливості до компонентів продукту. Увага: не завдавати гель-бальзам на пошкоджені ділянки шкіри, слизові оболонки, екзематозні поверхні і відкриті виразки. При попаданні в очі промити великою кількістю води.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся