Текнофер - інструкція, застосування, аналоги препарату

Текнофер фото упаковки

Застосування Текнофер

Текнофер - склад і форма випуску препарату

Текнофер: як приймати препарат

Текнофер - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Текнофер

Текнофер - залізовмісні засіб, яке рекомендується вживати як додаткове джерело нутрієнтів. Особливо коли продуктовий раціон містить недостатню кількість заліза. Надходження цього елемента в достатній кількості зміцнює організм, нормалізує фізичний і розумовий розвиток, підтримує імунітет.

Застосування Текнофер

До раціону харчування як додаткове джерело заліза в усіх випадках, коли необхідно збільшити його добову дозу та з метою створення оптимальних дієтологічних умов для загального зміцнення організму. 

Текнофер - склад і форма випуску препарату

Склад

Хелат бісгліцінату заліза (бісгліцінат заліза); регулятор кислотності: лимонна кислота; бікарбонат натрію; мальтодекстрин; апельсиновий ароматизатор; підсолоджувачі: ацесульфам К, сукралоза, сорбітол; барвники: бета-каротин; антиагломераційний агент: тальк.

Середній вміст основного компонента на максимальну добову дозу (1 таблетка = 1,050 г) 

Текнофер: як приймати препарат

Дорослим 1 таблетку шипучу на добу. 1 таблетку шипучу розчинити в склянці води (100-150 мл).

Текнофер - протипоказання, побічні ефекти

Текнофер протипоказаний при підвищеній чутливості до будь-якого з компонентів добавки, дітям (у даній лікарській формі).

Текнофер може викликати алергічні реакції.

Не використовувати, якщо у Вас спостерігалась підвищена чутливість до будь-якого із компонентів добавки. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Продукт не повинен використовуватися як замінник повноцінного харчування. Перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем. 

Аналоги Текнофер

  • Фероплект
  • Іннофер Бебі
  • Сорбіфер Дурулес

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся