Ілюстрація REUTERS

Літак з китайського міста Ухань з евакуйованими українцями та іноземцями на борту, прибуття якого очікується в аеропорту «Бориспіль», затримується.

Як передає кореспондент УНІАН, літак мав прибути о 8.00, однак на інформаційному табло терміналу F аеропорту "Бориспіль" сказано, що приліт літака рейсу PQ 7302 затримується до 8:31. Цей час постійно змінюється.

Читайте такожДвоє пасажирів лайнера Diamond Princess померли від коронавірусу

Відео дня

Водночас, як свідчать дані відстежування польотів літаків на ресурсі FlightRadar24, літак авіакомпанії SkyUp рейсу PQ 7302 спочатку прямував у напрямку Харкова, але наразі він кружляє у Харківській області.

Наразі ситуація в аеропорту "Бориспіль" спокійна.

Окрім журналістів, правоохоронців і персоналу в терміналі F нікого немає.

Біля термінала також не спостерігається присутність представників ДСНС і медиків.

flightradar24.com

Як раніше повідомляла авіакомпанія SkyUp, паспортний контроль та митні формальності виконають біля трапа літака. Потім пасажири, екіпаж та всі, хто з ними контактуватиме, відправлять на 14-денну обсервацію — посилене медичне спостереження.

Як повідомляв УНІАН, 19 лютого о 18:30 за київським часом літак авіакомпанії SkyUp з евакуйованими українцями та іноземцями на борту вилетів з китайського міста Ухань.

На борт літака, що вилетів з Уханя в Україну, китайські медики не допустили чотирьох осіб – трьох українців та одну іноземку. Спочатку передбачалося, що з Уханя буде евакуйовано 48 українців, які виявили бажання залишити країну, та 29 іноземців.

Всього на борт допущено 73 особи. Після прибуття в Україну вони будуть розміщені в обсервацію у визначеному урядом об'єкті.