У Львівській області сталось смертельне ДТП / фото УНІАН

У селі Торчиновичі Старосамбірського району Львівської області прокурор Мостиської районної прокуратури 20 квітня скоїв наїзд на місцевого жителя. Від отриманих травм пішохід – чоловік 1954 року народження, загинув на місці.

Як повідомляє Zaxid.net, Інцидент відбувся близько 21:50 на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород.

Читайте такожНа столичному Набережному шосе сталася серйозна ДТП: троє госпіталізованих (фото)

Зазначається, що першою про перебування за кермом саме прокурора повідомила журналістка телеканалу НТН Вікторія Балицька. За її даними, прокурор виявися нетверезим, алкотестер показав 1,2 проміле алкоголю.

Прокурор Львівської області Юрій Квятківський у коментарі журналістам підтвердив факт перебування за кермом автомобіля прокурора Мостиської районної прокуратури, однак відмовився повідомити деталі. Квятківський пообіцяв, що обласна прокуратура оприлюднить усі побробиці інцидента у понеділок, 23 квітня.

У ГУ Нацполіції у Львівській області, в свою чергу, повідомили, що наїзд скоїв 29-річний мешканець м. Самбір, який перебував за кермом автомобіля ВАЗ-2114.

Він разом із пасажиром автомобіля, також 29-річним мешканцем м. Самбір, отримали тілесні ушкодження.

Раніше повідомлялось, що у Городоцькому районі Львівської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участі легковика і рейсового автобуса міжнародного сполучення загинула людина.