Бригада швидкої допомоги доставила хлопчика в реанімацію / dpchas.com.ua

На Тернопільщині горе-матір жорстоко побила 2-річного сина через плач. Дитину у важкому стані з зовнішньою гідроцефалією і синцями по всьому тілу бригада швидкої допомоги доставила в реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Читайте такожНа Івано-Франківщині жінка скувала сина і доньку ланцюгами і мучила їх (фото)

Відео дня

В медичний заклад з дитиною приїхав батько, мати в той час давала свідчення в Чортківському відділі поліції. Жінка розповіла, що кілька днів тому побила сина за те, що той плакав. За її словами, вдарила хлопчика двічі рукою, дитина впала на підлогу. Однак батько трохи по-іншому розповідає про події того дня. Каже, коли повернувся додому, то в будинку був крик. Дружина, тримаючи на руках молодшоу дитину, всього в сім'ї п'ятеро дітей, били кулаками дворічного сина. Тоді ніхто навіть не подумав викликати лікарів, поки через кілька днів хлопчик не втратив свідомості.

В даний час поліцейські встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень дворічним хлопчиком. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 166 КК україни - злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Як повідомляв УНІАН, на Сумщині батько до смерті побив 4-річну дочку за те, що вона відмовлялася вечеряти.