Український співак Дзідзьо (Михайло Хома) досі знаходиться у лікарні, куди його госпіталізували після нападу, що стався напереродні Нового року.

Читайте такожЗ'явилися нові подробиці нападу на Dzidzio (відео)

У коментарі в ефірі "Сніданку з 1+1" артист повідомив, що проведе під наглядом лікарів ще приблизно 1,5 місяця. А реабілітація займе ще мінімум півмісяці.

"До цього треба дуже обережно ставитися. Потрібно, щоб зажило. Тому що якщо неправильно заживе, може потрапити інфекція і можуть бути проблеми. Тому Новий рік і Різдво я провів у лікарні, щоб потім було краще", - поділився фронтмен гурту DZIDZIO.

Він пояснив, що йому пошкодили вухо, в якому він зазвичай тримає вушний монітор під час виступів.

"А поміняти вухо - це те ж саме, що навчитися лівою рукою писати. Тобто це звичка. Але не переживайте, вухо заживе, все буде добре", - запевнив Дзідзьо.

Водночас Дзідзьо зауважив, що наразі зарано говорити про дату відновлення концертів. Подумати про це можна буде вже у лютому, коли рана кінцево затягнеться.

Також артист прокоментував розслідування нападу на нього, яке триває.

"У нас є всі докази, відеоматеріали - все для того, щоб висвітлити це і показати, щоб в Україні такого не відбувалося. 2019 рік, у нас два Майдани, хлопці воюють в АТО, і щоб тут таке відбувалося - такого просто не може бути. І ми покажемо це спеціально, щоб того не було в Україні", - наголосив Михайло Хома.

"Я набрався сміливості і захотів це висвітлити. Я сказав, що більше не буду з тим жити, я буду про це говорити", - додав Дзідзьо.