Кличко ініціює перевірку перевізника, якому належить маршрутка, що збила трьох пішоходів на Дорогожичах / фото dtp.kiev.ua

Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв покарати усіх винних у ДТП з маршруткою, що сталася ввечері 21 березня біля станції метро "Дорогожичі".

На своїй сторінці у Facebook він написав, що ініціює перевірку підприємства-перевізника, якому належить маршрутка. Кличко також зазначив, що водія автобуса вже затримано і він дає свідчення.

Читайте такожВ Одеській області вантажівка збила на смерть працівника дорожньої служби, який ремонтував трасу

"Водій маршрутного таксі затриманий і дає свідчення правоохоронцям. Експерти працюють на місці, щоб з’ясувати причину жахливого ДТП. Я щиро співчуваю постраждалим, за життя яких зараз борються медики. І хочу запевнити, усі винні, не тільки водій, понесуть покарання. - Я ініціюю перевірку підприємства, якому належить маршрутка. Її результати будуть оприлюднені", - написав мер.

Як повідомляв УНІАН, 21 березня в Києві маршрутний автобус №155 збив трьох пішоходів на пішохідному переході біля станції метро Дорогожичі, самого водія побили очевидці аварії.

За інформацією ЗМІ, наїзд стався, коли дві жінки переходили дорогу на дозволений сигнал світлофора.