Сильвестр Сталлоне / REUTERS

Загиблою у смертельній аварії, що сталася в центрі Одеси в ніч на неділю, 24 березня, виявилася родичка голлівудської зірки Сильвестра Сталлоне. Це 33-річна Вікторія - дочка відомого бізнесмена Валерія Кравченка, власника клініки пластичної хірургії «Доктор Моцарт», а раніше - і готелю «Моцарт», розташованого в самому серці Одеси - навпроти Оперного театру.

Як повідомляють "Факти", Кравченко є далекою родичкою голлівудської зірки Сильвестра Сталлоне.

Вікторія Кравченко / "Факти"

Читайте такожПід Києвом сталася масова ДТП за участю дев'ять яті авто (фото, відео)

Відео дня

Батько Вікторії раніше згадував про спорідненість з матір'ю Сильвестра — Жаклін, чиї пращури переїхали до Америки з України в 1888 році. Оточуючі не вірили словами бізнесмена до тих пір, поки Жаклін Сталлоне не розповіла в одному з інтерв'ю, що у неї в Одесі є племінник Валерій Кравченко.

"Я - племінник Жаклін Сталлоне (мати Сильвестра Сталлоне, - ред.) по одному з родинних відгалужень, яке вона зуміла відстежити. З того часу, як знайшли один одного, ми підтримуємо стосунки. Радий, що вона приїхала в гості", - розповідав батько загиблої Валерія Кравченка.

Як повідомляв УНІАН, у неділю швидкісні гри в Одесі закінчилися трагедією: у ДТП загинули двоє молодих людей.

Машину розірвало навпіл, вона спалахнула. 33-річна пасажирка загинула на місці. 22-річний водій за кілька годин помер у військовому госпіталі. Обидва - з відомих в Одесі підприємницьких сімей.