Поліція, ймовірно, знайшла тіло 11-річної Даринки Лук'яненко / фото Нацполіції

У поліції заявили, що знайшли тіло 11-річної Дар'ї Лук'яненко, яка 13 червня зникла в Одеській області.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції на сторінці у Facebook.

Читайте такожПошуки 11-річної Дарини Лук'яненко: суд заарештував шахрая за вимагання 10 тисяч доларів у батьків дівчинки (відео)

Відео дня

"Щойно під час відпрацювання території в селі Іванівці поліцейські провели невідкладний обшук в одному із домоволодінь селища. В результаті обшуку поліцейські виявили, ймовірно, тіло зниклої Дар‘ї Лук‘яненко", - йдеться в повідомленні.

При цьому перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook підтвердив, що тіло належить саме Даринці.

"Ми знайшли тіло Дар’ї Лук’яненко. Є особа, яка підозрюється у вбивстві", - заявив Аброськін.

Заразі співробітники поліції намагаються дістати тіло дитини із вигрібної ями, після чого його буде направлено на судмедекспертизу, а також проведено опізнання родичами.

Голова Національної поліції Сергій Князєв зазначив, що власника домогосподарства як основного підозрюваного доставили до відділку поліції для допиту.

Як повідомляв УНІАН, 11-річна Дар’я Лук'яненко зникла вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями у селі Іванівка Одеської області. Для її пошуків правоохоронці та волонтери розгорнули спецоперацію з радіусом у 20 км.