Мисливську рушницю зареєстровано у відповідності з українським законодавством / od.npu.gov.ua

Сьогодні в райцентрі Любашівка Одеської області чоловік з рушниці вбив дружину, після чого застрелився.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області, 14 серпня о 7.30 до Любашівського відділення поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що він знайшов застреленими своїх сусідів-подружжя.

На місце прибула оперативно-слідча група. Як наголошується, у приватному житловому будинку правоохоронці виявили застреленою 38-річну господарку.

Читайте такожВ Одесі конфлікт через кішку закінчився стріляниною

«Поруч з тілом 46-річного господаря будинку лежало ймовірне знаряддя злочину - його мисливська рушниця. За попередніми даними, чоловік, застреливши дружину, вистрілив у себе», - повідомили в главку.

При опитуванні сусідів загиблого подружжя, правоохоронці з'ясували, що жінка часто страждала від безпідставних ревнощів і скандалів, які чоловік влаштовував після вживання спиртних напоїв.

За фактами смерті дружини відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою «самогубство») Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

За даними поліції, згадану мисливську рушницю зареєстровано відповідно до українського законодавства.

Раніше в місті Чорноморське Одеської області в одній з квартир багатоповерхового будинку були виявлені двоє вбитих чоловіків.