Справа про "вбивство" двох жінок під Києвом отримала несподіваний поворот / фото поліції

Жінка з Броварів Київської області, смерть якої (а також її дочки) інсценувала СБУ після того, як її  екс-чоловік нібито найняв кілера для її вбивства, декілька років тому заплатила банді злочинців за його побиття.

Читайте такожЗникнення під Києвом матері і дочки: жінок вбили на замовлення

Відео дня

Про це у Facebook повідомила речниця Прокуратури Києва Надія Максимець.

«Як і більшість користувачів інтернету, сьогодні була шокована новиною про те, що на Київщині група осіб готувала вбивство двох жінок. За даними слідства, жінку та її доньку замовив колишній чоловік через розподіл майна після розлучення. За іронією долі два роки тому прокуратура Києва спільно з ДВБ НПУ викрила злочинну групу, яка займалася розбійними нападами, у тому числі на замовлення. Один з нападів - відносно підприємця з Броварів - був організований його екс-дружиною. Тепер вгадайте прізвища потерпілого та замовниці», – зазначила Максимець.

Вона також показала сюжет «Надзвичайних новин» від 25 березня 2017 року, в якому йшлося про напад угруповання «перевертнів в погонах» на підприємця з Броварів Олександра Головача. За його побиття колишня жінка, з якою він прожив 25 років, обіцяла заплатити три тисячі доларів. Зі слів самого Головача, за його вбивство вона ладна була дати 10 тисяч доларів.

У коментарях до публікації Максимець уточнила, що жінка замовляла саме побиття, а не вбивство. Обвинувальний акт стосовно неї та виконавців наразі перебуває на розгляді у суді (стадія допиту свідків).

Деякі користувачі звернули увагу на те, що за два роки жінку так і не притягнули до відповідальності, і допустили, що наразі чоловіка просто підставили.

Facebook

Раніше повідомлялось, що під Києвом вбили двох жінок – матір та дочку. 17 серпня, дорогою з Броварів до Києва зникли 53-річна Надія Головач і її 31-річна донька Юлія Зайковська. Поліція знайшла їх авто. Однак згодом стало відомо, що жінки живі, а їх вбивство було інсценовано СБУ в рамках спецоперації. Організатором замаху виявився колишній чоловік Надії Головач, його та його нову дружину затримали. 

За вчинення вбивства чоловік спільно зі своєю третьою дружиною пропонував виконавцю 50 тисяч доларів США.