Стала відома особистість "підривника" мосту Метро в Києві / фото www.facebook.com/mvs.gov.ua

Про це повідомляють джерела в правоохоронних органах.

Заявник розповів поліції, що озброєний чоловік зупинився на мосту в автомобілі білого кольору в лівій смузі у бік Лівого берега. "На середині мосту метро стоїть біла машина, в ній людина в камуфляжі і блакитному береті, можливо з карабіном. Повідомила, що автомобільний міст і міст Метро замінована. Стріляла у повітря зі зброї", - повідомляє theБабель.

Читайте такожМінування мосту в Києві: чоловік стріляє в повітря, поліція запустила дронЙого прикмети - обв'язаний українським прапором, довге волосся з хвостом, 180 см зросту, на вигляд близько 35 років. "Заявник хотів вийти з авто, але чоловік почав кричати, що у нього є вибухівка для того, щоб підірвати весь міст і щоб ніхто не виходив", - додав співрозмовник.

Відео дня

Видання стверджує, що йому вдалося встановити особу чоловіка. Це 42-річний виходець з Криму Олексій Белько.

Джерела в правоохоронних органах розповіли theБабелю, що в червні цього року він добровільно здав Деснянського райуправління поліції Києва 1 кг вибухівки та 88 патронів. Зброю, за його словами, він знайшов "в сейфі в селі на Чернігівщині".

На даний момент за місцем проживання Белька зараз проводять обшуки.

У мережі також з'явилося відео з поліцейського дрона, на якому видно, як чоловік махає з автомобіля українським прапором.