Від удару Hyundai вилетів з дороги в кювет і перекинувся / фото: Еспресо

Внаслідок ДТП за участі чотирьох автомобілів на Старообухівській трасі поблизу Козина на Київщині постраждало чотири людини.

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

За попередніми даними, водій BMW, рухаючись з боку Києва, проїхав на забороняючий сигнал світлофора, після чого машину винесло на зустрічну смугу, де він по дотичній вдарив у лівий бік Volkswagen Transporter, після чого врізався у Hyundai Elantra.

Відео дня

Читайте такожНа Житомирщині легковик влетів у КАМАЗ: троє загиблих (фото)

Від удару Hyundai вилетів з дороги в кювет і перекинувся. За словами свідків, в цей час некерований BMW продовжив рух і вдарив Peugeot 307 у правий бік, французьке авто від потужного удару опинилося на узбіччі зустрічної смуги. Відзначимо, що праве колесо BMW відірвалося і відлетіло від машини приблизно на 30 метрів.

Фото: Еспресо

Від зіткнення автомобілі BMW та Hyundai почали диміти, щоб їх загасити небайдужі автомобілісти використали кілька вогнегасників.

В результаті ДТП постраждали чотири особи - водій BMW, а також водій Hyundai та дві його пасажирки. На місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Через ДТП повністю перекрито ділянку Старообухівської траси.

Фото: Еспресо

Як повідомляв УНІАН, у Києві увечері 7 листопада 31-річний водій вантажівки Renault при спробі заїхати на стоянку McDonald’s пошкодив паркан закладу.