Зловмисник підібрав жінку на зупинці громадського транспорту / фото: прес-служба поліції

Увечері 12 листопада співробітники поліції затримали 49-річного чоловіка при спробі зґвалтування жінки на кладовищі у селі Талалаївка.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Близько шостої вечора зловмисник підібрав жінку на зупинці громадського транспорту у Талалаївці, запропонувавши їй підвезти до пункту призначення. Коли жінка сіла до автівки, незнайомець узявся погрожувати їй та заволодів грошима, а потім звернув з дороги у бік кладовища.

Відео дня

«Там він спробував зґвалтувати жінку неприродним способом, але зробити це йому завадили поліцейські», - йдеться у повідомленні.

При затриманні чоловік чинив опір та травмував одного з оперативників.

фото: прес-служба поліції

Згодом виявилося, що це мешканець одного із сіл району, який у звичайному житті має родину та ніколи не потрапляв у поле зору правоохоронців.

Читайте також15-річний вбивця дівчинки під Одесою намагався її зґвалтувати – поліція

В автомобілі лиходія поліцейські знайшли маску та балаклаву, за допомогою яких чоловік намагався приховувати своє обличчя.

Поліція відкрила кримінальні провадження за статтями «зґвалтування», «грабіж» та «опір працівнику поліції»

Максимальна санкція покарання – позбавлення волі на строк до шести років. За підозрою у вчиненні низки злочинів чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У співробітників Ніжинського відділу поліції була інформація про аналогічні злочини в районі, тож нині правоохоронці перевіряють затриманого чоловіка на причетність до них. Триває досудове розслідування.

фото: прес-служба поліції

Як повідомляв УНІАН, в Одесі до п'яти років тюремного ув'язнення засуджено пенсіонера за розбещення 13-річної дівчинки.