У Миколаєві помилка на заправці призвела до пошкодження безлічі автомобілів / фото УНІАН

На одній із заправних станцій Миколаєва персонал переплутав резервуари для палива, через що транспортні засоби заправляли дизпаливом замість бензину. В результаті помилки більше десятка поліцейських автомобілів вийшли з ладу.

Читайте такожНа українських АЗС продовжує дорожчати автогаз

Відео дня

Про це повідомляє «Преступности.НЕТ», посилаючись на джерело в поліції.

Зазначається, що мова йде про АЗС на вулиці Космонавтів, 93. Там заправляли службові авто Нацполіції та патрульної поліції. Через помилку постраждали декілька поліцейських «Toyota Prius», «Mitsubishi Outlander», «Skoda Rapid». Попередньо, кілька авто вже не підлягають ремонту.

Там же заправлялися і нові автомобілі «Toyota Центру», які також були пошкоджені. На даний момент з'ясовується, скільки всього автомобілів були пошкоджені.

У прес-службі компанії «ОККО», якій належить заправка, заявили, що можуть компенсувати збитки водіям.

«Зараз наша мережа з'ясовує всі обставини ситуації, що склалася. Звичайно, якщо помилка сталася з нашого боку, ми компенсуємо збитки клієнтам. Зі свого боку, щоб максимально оперативно і якісно надавати зворотний зв'язок, звертаємося до клієнтів мережі з проханням фіксувати звернення на гарячу лінію ОККО за номером 0800501101. Колеги зафіксують звернення, зададуть всі необхідні уточнюючі питання і проконсультують щодо подальших дій. Дякую за розуміння», - повідомили в прес-службі.

У соцмережах повідомляють про інцидент і інші постраждалі.

Злочинності.НЕМАЄ

Як відомо, потрапляння дизельного палива в паливні магістралі бензинового авто призводить до їх закупорювання. А коли залишки бензину будуть використані – двигун ламається.