Населення блокує роботу транспорту, вимагаючи перевозити більше пасажирів за встановлені ліміти / фото facebook.com/kiev.klab

У Києві через ліміти на одночасне перевезення людей у громадському транспорті розлючений пасажир викинув із тролейбуса контролера.

Судячи з відео, молодий чоловік був незадоволений тим, що контролер виявився 10 людиною в салоні, і інших пасажирів більше вже не можна брати. Однак, він витягнув контролера з тролейбуса і зайшов сам, щоб опинитися десятим. При цьому, вимагав від водія зачинити двері, смикаючи їх, і їхати далі.

Також він пропонував заходити іншим людям, що чекали на зупинці.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Зазначимо, що після введення в Україні карантину і обмеження на перевезення людей у транспорті між водіями і пасажирами щодня виникають десятки конфліктних ситуацій.

Читайте такожУ Києві чоловік розбив двері тролейбусів після недопуску до салону: на нього склали адмінпротокол

Часто населення, що не потрапили в число "щасливчиків", починає блокувати рух транспорту, вимагаючи від водія пустити їх у салон. Доходить і до більш радикальних методів: наприклад, у Харкові розлючені пасажири розбили скло в трамваї, а в Хмельницькій області маршрутку закидали камінням. У Миколаєві ж пенсіонери побили водія трамвая після відмови везти понад 10 пасажирів

Варто додати, що за перевезення більшого, ніж дозволено, числа людей передбачений великий штраф.

Нагадаємо, раніше директор КП "Київпастранс" пригрозив, що буде позбавляти премій або навіть звільняти водіїв, які будуть пускати в транспортний засіб більше 10 осіб.