Микола Харківський / фото УНІАН, Андрій Марієнко

16-річний Микола Харківський, який став винуватцем смертельної ДТП у Харкові 26 жовтня, зізнався, що сидів за кермом Infiniti, та попросив вибачення у рідних загиблого водія Chevrolet Aveo.

Про це пише 2day.kh.ua.

Хлопець заявив, що у машини відмовили гальма, що навіть нібито попало на одне з відео.

Відео дня

"Перепрошую. І те, що кажуть, машина повністю справна була – ні, там були погані гальма, і це знали на сервісі... Не пам'ятаю, яка швидкість була... Ну, на відео видно навіть по камерах, що я гальмую, воно не гальмує", – зазначив він.

Читайте такожУ Харкові сталася ще одна смертельна ДТП за участю Infiniti (фото, відео)Нагадаємо увечері 26 жовтня в Харкові 16-річний водій Infiniti, намагаючись перетнути перехрестя проспекту Гагаріна і вулиці Одеська на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з Chevrolet. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє юнаків 19 років і 16-річна дівчина з важкими травмами доставлені в лікарню.

Хлопцеві повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України). Його затримали в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Вас також можуть зацікавити новини