Евакуйовані мешканці повертаються до місць проживання / скріншот

На території військового складу поблизу міста Калинівка Вінницької області станом на 7 годину ранку спостерігається поодинока детонація боєприпасів. Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 7 годину на території військового складу спостерігається поодинока детонація боєприпасів», - йдеться у повідомленні.

Громадяни, які були евакуйовані, повертаються до місць проживання, крім хворих, які перебували на лікуванні в Калинівській центральній районній лікарні.

Відео дня

«Ситуація поступово нормалізується», - наголосили у відомстві.

Читайте такожВибухи в Калинівці: поодинокі детонації можуть тривати ще 3-4 дні

Підрозділами ДСНС організовано роботу психологів з місцевими жителями, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації. Організовано інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням щодо дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Навчально-виховний процес в дошкільних та освітніх навчальних закладах розпочнеться з 2 жовтня.

Як повідомляв УНІАН, 28 вересня у Вінницькій облдержадміністрації заявили, що всі евакуйовані через вибухи боєприпасів поблизу Калинівки повернулись до своїх домівок, відновлено електрику та газ.

*** Пожежа та вибухи на відкритому майданчику зберігання боєприпасів військової частини А1119 поблизу міста Калинівка Вінницької області виникли ввечері 26 вересня. Постраждало двоє осіб.