В акції беруть участь близько 300 осіб / фото УНІАН

Інвестори корпорації "Укрбуд", які вимагають від Міністерства оборони підписати угоди для розблокування будівництва низки житлових об'єктів у Києві, запалили фаєри та встановили намет під Міноборони.

Як передає кореспондент УНІАН, учасники акції б'ють палицями у діжки біля центрального контрольно-пропускного пункту Міністерства оборони у Києві.

Мітинг інвесторів корпорації "Укрбуд" під Міноборони розпочався сьогодні, 13 серпня, близько 10:00. В акції беруть участь близько 300 осіб.

Відео дня

Читайте також"Укрбуд" подав до суду на компанії, які добудовують житло його ошуканим інвесторам

Учасники акції розкидали перед воротами оборонного відомства дрібні копійки і розклали дитячі іграшки. За словами організаторів, це символізує те, що через дії посадовців міністерства люди вимушені "віддавати остані копійки на оренду житла", а "дітям немає де жити".

Мітингувальники стоять на тротуарі по обидва боки від центральних воріт оборонного відомства. Частина людей вийшли на проїжджу частину, тому рух транспорту на ділянці Повітрофлотського проспекту частково ускладнений.

На місці акції перебувають близько 10 представників Нацполіції, зокрема поліції діалогу.

фото УНІАН
фото УНІАН
фото УНІАН
фото УНИАН
фото УНИАН

Що вимагають інвестори "Укрбуду"

  • Інвестори столичних житлових комплексів закликають представників Міноборони підписати угоди з "Київміськбудом" для відновлення будівництва ЖК "Чарівне місто", "Оберіг-2" та "Art House".