Беленюк отримав вибачення за расистські образи / фото УНІАН

Народний депутат України Жан Беленюк (фракція "Слуга народу") каже, що сам відкликав заяву щодо расистських образ в його сторону, оскільки отримав вибачення.

Про це він повідомив в коментарі агентству УНІАН.

Беленюк зазначив, що кримінальна справа закрита.

Відео дня

"До мене звернулися люди, які входять до однієї організації, яка глобально є конструктивною, але деяка частина цих людей радикально налаштовані. Вони вибачилися, і для мене ситуація по суті вичерпана", - розповів Беленюк. Він сказав, що сам відкликав заяву.

Читайте такожВ Одесі на чоловіка напали через веселкову бандану

Як повідомляв УНІАН, 13 серпня народний депутат України, олімпійський чемпіон Жан Беленюк розповів, як у центрі Києва його намагалися спровокувати на конфлікт кілька молодиків.

Беленюк завоював "золоту медаль" на Олімпіаді в Токіо у греко-римській боротьбі. Після повернення до України невідомі зупинили нардепа в Печерському районі й вигукували расистські образи з побажаннями "повертатися в Африку".  Беленюк зауважив, що "дав всі необхідні покази".

Раніше поліція у відповідь на запит ЗМІ повідомила, що закрила справу за фактом расистських образ в бік Беленюка на підставі п.2 ч. 1 ст. 284. Тобто, слідчі не знайшли в конфлікті складу кримінального правопорушення.