У Полтаві зацькували школяра / фото УНІАН

У Полтаві учня 8-го класу зацькували через "діагнозу коронавірус".

Про це розповіла його мати на сторінці Батьки, SOS в Facebook.

Читайте такожУ Києві семикласниця викинулася з вікна через булінг: називали "мавпою"

Відео дня

За словами жінки, з початку року дитина ходила в школу в масці і користувалася антисептиками і у неї почалася на це алергія. Хлопчик вчиться в гімназії №33.

"Він втрачає свідомість і задихається, так як у нього алергія на це. І відбувається нестача кисню. Він насилу терпів і зносив все це. В результаті в четвер не дійшов зі школи додому, впав на дорозі", - написала жінка.

Мати вирішила залишити на пару днів дитину вдома, але в понеділок син знову пішов в школу і почав задихатися в масці. Його відвели в медпункт і поставили діагноз коронавірус, хоча підстав для цього не було. Після цього в школі почали налаштовувати дітей проти її сина.

"Прийшов завуч школи, налаштував дітей проти нього. Сказав, щоб усі відійшли від нього, так як він в зоні ризику. Моя дитина взагалі злякалася. Потім сказала йому дослівно: "Іди вже звідси", - описує ситуацію матір.

Увечері температура дитини була в порядку, але наступного ранку його не пустили до школи.

"Директор Кікоть Наталія Вітальївна сказала, що у нього недопуск і посилається на постанову №50. І не хоче нічого чути про закони. Її нічого не цікавить. І дитина пішла додому. Як так може директор школи обмежити дитину в отриманні знань? Дитина прийшла додому знову зі сльозами, каже що боюся, що зі мною ніхто не буде розмовляти. Психіка сина на межі", - резюмувала автор поста.

скрін facebook.com/groups/SOS

Булінг дітей: новини на тему