Відео з камер стриптиз-бару не є доказом злочину, розповіли у суді  / фото - depositphotos.com

У Польщі чоловік, який живе та працює у Варшаві, втратив усі зароблені гроші через невдалий похід до стриптиз-бару. Він "гульнув" на 120 тисяч злотих (понад 800 тисяч гривень), він вважає, що йому щось "підсипали".

Чоловік звертався до прокуратури, але йому відмовили у допомозі, повідомляє видання mukachevo.net.

Так, чоловік гуляв зі своїми друзями, разом вони вживали алкоголь. Компанія раптово натрапила на go-go клуб, звідки до них вийшли привабливі дівчата. Вони запросили чоловіка та його друзів до стриптиз-бару та пообіцяли, що перший коктейль буде безплатним.

Відео дня

Проте "гульнути" задарма у чоловіка не вийшло. За напій йому довелося заплатити, а потім його запросили до VIP-зали. На цьому спогади чоловіка обриваються, він нічого не пам'ятає. Постраждалий вважає, що йому "щось підсипали".

"Підозрюю, що мені щось підсипали у напій і я перестав розуміти, що роблю. Мені підносили термінал, щоб я вводив PIN. Які там були суми – я не розумів. Майже всі гроші, що були у мене на рахунку, зникли. Залишилося лише 400 злотих", - розповів постраждалий.

Читайте такожНа півдні Польщі у ДТП загинув українець (фото)Він звернувся до стриптиз-бару зі скаргою, там його претензії приймати відмовилися. Адміністрація клубу надала запис з відеокамер, на якому видно, що чоловіка ніхто не примушував витрачати гроші.

Чоловік шукав допомоги у польській прокуратурі, проте й там йому відмовили. Після цього він подав до суду апеляцію, яку теж відхилили. 

Представниця Окружного суду у Варшаві розповіла, що відео з камер стриптиз-бару не є доказом злочину. Навіть якщо чоловік на момент інциденту був нетверезим, то він усе одно несе відповідальність за свої дії. Перекласти провину на бар не вийде.

Тепер він шукає інших постраждалих та сподівається, що знайде чоловіків, які також невдало "гульнули" та спустили усі гроші у стриптиз-барі. Разом із ними чоловік все ж хоче повернути втрачені кошти.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Польщі після затримання поліцією помер українець. Польські копи заявили, що не застосовували до затриманого фізичну силу.

Також Вас можуть зацікавити новини: