У Харкові покарали блогера, який порушував ПДР / cкріншот

У Харкові оштрафували блогера, який зухвало порушував правила дорожнього руху, знімав все на відео та публікував в Instagram.

Хлопець, зокрема, публікував ролики, на яких зазнято, як він їздить дорогою "на килимі", а також об’їжджає затори зустрічною смугою й трамвайними коліями, йдеться в сюжеті ТСН.

"Якщо пробка справа, треба обходити зліва", – сказав порушник в одному зі своїх відео. 

Читайте такожПоліцейські врятували собаку з заледенілими лапами та стали героями мережі (фото)Журналісти дізналися, що хлопець спершу отримав увагу підписників, а потім – патрульних. 

Правоохоронці оштрафували блогера лише за останнє порушення – рух зустрічною смугою, і пообіцяли надалі ретельно стежити за його соцмережою.

Порушник, своєю чергою, сказав, що свої витівки припинить.

Нагадаємо, в Україні минулого року 27 листопада – у День пам'яті жертв Голодоморів у Львові в Будинку вчених місцеві, франківські, тернопільські та чернівецькі блогери влаштували велику БДСМ-вечірку. Поліцейські дізналися про захід під час моніторингу соцмереж.

На організатора вечірки склали адмінпротокол за недотримання карантинних обмежень. За таке правопорушення загрожує штраф у розмірі від 17 тисяч гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: