Інцидент стався в приватній клініці / фото "Х**вая Одесса"

В Одесі пацієнтку на візку магнітом засмоктало в апарат для магнітно-резонансної томографії.

Про це повідомляє Telegram-канал «Х**вая Одеса».

За їхніми даними, інцидент стався в приватній клініці на Космонавтів, 10, к1. Пацієнт з інвалідністю нібито проігнорував правила техніки безпеки і заїхав на візку в кабінет для проведення МРТ.

"Поки медики відвернулися, відкрив двері, де повинні були робити МРТ, і його магнітом разом з коляскою засмоктало всередину», - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що перед проведенням МРТ медики в обов'язковому порядку вимагають зняти всі металеві предмети, щоб вони не притягувалися магнітом.

Інформацію про нещасний випадок також підтвердили ТСН.ua в клініці. За їхніми даними, інцидент стався вчора, 2 червня.

"Причиною цього відносно трагічного інциденту стала груба необережність з боку тієї особи, яка супроводжувала пацієнта на проведення томографії. Перед процедурою було проведено інструктаж з техніки безпеки з усіма учасниками обстеження, вони розписалися. У приміщенні, де стоїть томограф, дуже сильне магнітне поле. Але жінка, яка привезла і супроводжувала пацієнта на металевому кріслі, ймовірно, не усвідомила, що техніку безпеки потрібно дотримуватися і після проведення процедури. Коли вона вирішила вкотити крісло в приміщення, де стоїть томограф і підкотити його ближче до пацієнта, щоб потім перемістити його на крісло - це крісло було втягнуто в томограф силою магнітного поля", - розповів юрист медустанови, адвокат Анатолій Богачев.

В результаті постраждала пацієнтка, яка перебувала в колясці, і медпрацівниця центру. Травмовану пацієнтку доставили в медустанови з тілесними ушкодженнями.

У своїй заяві потерпіла просить вибачення, що порушила техніку безпеки.

В результаті інциденту також зламався томограф вартістю понад 100 тисяч доларів.

фото "Х**вая Одесса"
фото "Х**вая Одесса"
фото "Х**вая Одесса"

Читайте такожСтоматолога, яку підозрюють у побитті дітей, відпустили під особисте зобов'язання

Вас також можуть зацікавити новини: