Усі постраждалі були давно між собою знайомі / facebook.com/anton.gerashchenko.7

У поліції Житомирщини не виключають, що причиною масового розстрілу людей під час відпочинку біля водойми міг стати алкоголь.

Про це кореспонденту УНІАН телефоном з місця події повідомила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Читайте такожМасове вбивство: на Житомирщині чоловік розстріляв сімох людей (відео)

Відео дня

За її словами, усі постраждалі — люди (віком від 1970 до 1990 року народження) між собою були давно знайомі, підтримували стосунки вже багато років.

«Приїхали вони до чоловіка, який їх розстріляв, ще задовго до трагедії, уночі з 20 на 21 травня, і все було добре, тому ми не виключаємо, що саме алкоголь міг стати однією з причин розстрілу людей», - додала вона.

Як повідомляв УНІАН, серед жертв убивці з Попільнянського району Житомирщини – колишні учасники АТО та волонтери. Наразі провадження відкрито за статтею (ч. 2 ст. 115 КК України). Трагічна подія сталася сьогодні, 22 травня, близько першої години ночі, неподалік водойми, що у селі Новоселиця Попільнянського району Житомирщини.

Між власником ставу, місцевим жителем (1962 року народження) та групою приїжджих осіб виник конфлікт, під час якого власник водойми із мисливської рушниці смертельно поранив 7 чоловік. Зараз на місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи.