На Житомирщині скоєно масове вбивство / facebook.com/anton.gerashchenko

У Житомирській області сталося страшне вбивство - чоловік розстріляв одразу сімох людей.

Подробиці трагедії розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на сторінці в Facebook.

За його словами, в лісах на березі ставка в районі села Новоселиця (Попільнянський район) відпочивала компанія киян, які раніше неодноразово збиралися там для риболовлі.

Читайте такожУ Тернополі двірник напав з ножем на завідувачку дитсадка (фото, відео)

"Всього, за даними слідства, їх було 9 осіб, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р. Після розпиття спиртних напоїв шестеро відпочивальників лягли спати в окремому на березі ставка сарайчику. Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка. Близько першої години ночі орендар ставка, професійний мисливець, на ґрунті раптово виниклих різких неприязних стосунків почав розстрілювати гостей з гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ", яка належала йому. Спочатку він убив двох, що залишалися з ним поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох людей, які спали. Всього він встиг розстріляти сімох людей", - розповів Геращенко.

Підозрюваного у вбивстві затримали, він перебуває під вартою.

"Рушницю, з якої було здійснено масове вбивство, вилучено. Затриманий буде направлений на судово-психіатричну експертизу, після чого суд вирішить, нормальний він чи ні. Думаю, що суд не буде мати іншого рішення як довічне позбавлення волі для людини, яка позбавила життя сімох", - написав заступник глави МВС.