У Херсоні моряк підпалив свою машину, побив вікна у під'їзді будинку та погрожував накласти на себе руки / dnepr24.com.ua

У Херсоні на території житлового масиву Корабел 35-річний місцевий моряк влаштував "день жаху" своїм сусідам – жителям багатоповерхівки, розташованої на вул. Шенгелія.

Спочатку чоловік бив руками та ногами по своєму авто, потім облив спиртним та підпалив його, а пізніше кинувся гасити, пише Типовий Херсон з посиланням на відомості сусідів і правоохоронців.

Після цього моряк побив вікна у під'їзді, швидко заскочив у свою квартиру й голосно кричав про те, що хоче звести рахунки з життям.

Відео дня

"...Все це з двору чули дружина та 3-річна дитина винуватця переполоху...", – наголошується у матеріалі.

Очевидці вирішили викликати правоохоронців. Мати чоловіка жила у сусідньому під'їзді й дозволила вирізати двері у квартиру, в якій знаходився зловмисник. 

Двері розпиляли "болгаркою", а потім вивели з житла чоловіка, який ще не встиг щось собі зробити.

На місце події прибула спеціалізована бригада швидкої допомоги, медики забрали моряка у психлікарню.

Читайте такожУ Херсоні чоловіка під час ремонту "вбила" власна машина

За словами сусідів, чоловік вже "відзначався" раніше.

Правоохоронці з'ясували, що моряк щойно повернувся з рейсу й відсвяткував повернення додому алкоголем та психотропним препаратом. Після такого міксу у чоловіка "знесло дах".

Нагадаємо, в Україні передбачена кримінальна відповідальність за умисне знищення чи пошкодження чужого майна, в результаті якого було завдано великої шкоди. За таке правопорушення загрожує штраф, виправні роботи чи обмеження/позбавлення волі на термін до трьох років.

Якщо під час правопорушення людина перебувала в неадекватному стані, покарання для неї можуть вибрати менш суворе.

Вас можуть зацікавити такі новини: