На камеру відеоспостереження потрапила людина, яка кинула темний пакунок під авто Богдана / Скріншот

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан розцінює підпал свого автомобіля «Tesla» вночі як погрозу з боку влади.

Читайте такожРозпочалися підготовчі роботи з підняття затонулого танкера "Делфі"

Про це Богдан написав у Facebook, опублікувавши відео, як горить його транспорт. При цьому він зауважив, що не сприймає інцидент з підпалом «близько до серця».

Відео дня

«Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це як погрозу від влади», – написав Богдан.

На камеру відеоспостереження потрапила людина, яка кинула вогненебезпечний предмет під авто Богдана, а потім втекла з місця події.

Богдан, з-поміж іншого, вважає, що замовник злочину «має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах»: «… проте дорогенькі, кризові історії - моя робота. Перекладаю: це Ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік», – написав Богдан, додавши, що зловмисникам забезпечить покарання.

Автомобіль колишнього керівника ОПУ Андрія Богдана згорів сьогодні вночі на стоянці в Дніпровському районі Києва. Крім того, вогнем були пошкоджені й інші автомобілі, припарковані поруч.

Поліція за цим фактом відкрила справу за статтею про умисний підпал автомобіля. Правоохоронці вирішують питання про проведення експертиз та вже розшукують зловмисників.