Потерпілі перебувають в стабільному стані./ скріншот

Четверо поранених під час розстрілу автобусу, що стався напередодні у Харківській області, перебувають в стабільному стані.

Про це повідомила Cуспільному представниця прес-служби Харківської міськради Ольга Мірошниченко з посиланням на Андрія Соцького, заступника головного лікаря лікарні невідкладної допомоги у Харкові.

"В харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги перебувають четверо постраждалих, усім надана допомога, стан стабільний - усі чоловіки перебувають у звичайних палатах", - повідомила речниця.

Читайте такожІнцидент на трасі під Харковом: з'явилося відео нападу на автобус

Розстріл автобуса на Харківщині: що трапилося

Конфлікт між організацією Киви та Нацкорпусом в Києві 25 серпня

  • У вівторок, 25 серпня, в центрі Києва на бульварі Дружби Народів між представниками «Національного корпусу» та представниками організації народного депутата від партії «Опозиційна платформа – За життя» Іллі Киви «Патріоти – за життя» сталася сутичка зі стріляниною.
  • Кива заявив, що активісти «Нацкорпусу» та ветерани полку «Азов» здійснили «підлий напад» на членів його організації «з метою вбити, залякати, заткнути та зупинити».
  • Водночас представники «Нацкорпусу» заявили, що це представники «силового загону» нардепа зі зброєю напали на їхніх активістів.