Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook опублікував фото з місця масового вбивства людей на Житомирщині.

Відео дня

Так, спочатку він показав аерознімок з місця трагедії, зроблений за допомогою поліцейського квадрокоптера. Потім додав ще низку фотографій.

На опублікованих кадрах можна побачити, що компанія напередодні масового вбивства влаштувала гуляння і відпочивала.

Читайте такожУ Києві таксист напав на пасажирку, відео нападу обговорюють в мережі

Як повідомляв УНІАН, у Житомирській області чоловік розстріляв з мисливської рушниці сімох людей.

Вночі 22 травня на березі ставка неподалік від села Новоселиця Попільнянського району відпочивала компанія киян. Всього, за даними слідства, їх було 9 осіб, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р.

Близько години ночі орендар ставка, професійний мисливець, на ґрунті раптово виниклих різких неприязних стосунків почав розстрілювати гостей з гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ", яка належала йому. Всього він встиг розстріляти сімох людей.

Підозрюваний у вбивстві 7 осіб затриманий поліцейськими та перебуває під вартою. Рушниця, з якої було здійснено масове вбивство, вилучена. Затриманий буде направлений на судово-психіатричну експертизу, після чого суд вирішить, осудний він чи ні.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом масового вбивства на Житомирщині. Провадження розпочате за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство двох і більше осіб. Санкція цієї статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.