Аваков уточнив число затриманих у Броварах / фото Нацполіція

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков уточнив кількість учасників та затриманих в резонансній стрілянині автоперевізників у Броварах, яка сталася сьогодні вранці.

Про це йдеться у відеозверненні Авакова, опублікованому прес-службою МВС.

Читайте також"Страшні речі кожного дня": генпрокурор прокоментувала резонансну стрілянину в Броварах

"На сьогоднішній момент, 28 осіб, учасників бійки затримано, з них 22 пред'явлені звинувачення, вони фактично по 208-й статті заарештовані. Дуже розраховуємо, що за підтримки прокуратури в судах завтра їм буде винесено безальтернативний арешт і ці люди надовго сядуть у в'язницю", - сказав міністр.

Аваков підтвердив, що конфлікт стався через пасажирські перевезення між Києвом і Броварами. Він також розповів, що в результаті стрілянини постраждали вікна в квартирах жителів міста.

Глава МВС також заявив, що має намір особисто курирувати розслідування даної справи.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 29 травня, у Броварах Київської області стався конфлікт зі стріляниною щодо міжміських маршрутних перевезень.

В результаті конфлікту постраждали три людини, двоє з них з вогнепальними пораненнями перебувають у лікарні.

Правоохоронці почали досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), а також за ст. 15 год. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.