Під Одесою влаштували стрілянину на весіллі / скріншот з відео

У селі Фонтанка під Одесою невідомий чоловік відкрив посеред вулиці стрілянину з автомата. Поруч схвально сигналили автомобілі, деякі влаштували на завантаженій дорозі дрифт.

Про це повідомляє "Думская", інцидент стався біля ТРЦ "Рів'єра". У поліції журналістам повідомили, що правоохоронці отримали інформацію про стрілянину з автоматичної зброї. На місце виїхала опергрупа.

"За попередньою інформацією, так люди святкують весілля. На місце відправили опергрупу і оголошено план "Перехоплення". Особи встановлюються", - заявили у відомстві.

Відео "весілля" тим часом розійшлося по соцмережах і одеським Telegram-каналам. В описі до відео стверджується, що стрілянину влаштували чеченці.

Як повідомив кореспондент УНІАН, поліція попередньо внесла відомості за даним фактом за статтею 296 УК (хуліганство).

Очевидці в соцмережах повідомляють, що стрілянина сталася сьогодні біля ТРЦ "Рів'єра". Люди стверджують, що таким чином в Одесі "святкують весілля чеченці", які під час стрілянини також влаштували дрифт на жвавій дорозі, створивши аварійну ситуацію. Крім того, за словами очевидців, вони чули звуки пострілів, які доносяться з розташованого недалеко від "Рив'єри" ресторану "Море".

Раньше в Одесі виявлено схованку зі зброєю і боєприпасами.

Читайте такожПід Житомиром підстрелили 9-річного хлопчика

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, ящик із забороненими предметами знайшли біля конюшинного моста співробітники поліції спільно зі співробітниками Служби безпеки України.

Серед вилученого - три гранати і сім корпусів від них, запал УДЗ, два протитанкових гранатомети і більше 400 патронів різного калібру.