Tesla Андрія Богдана / фото ЗупиниЛося

11 серпня близько 3 години ранку в Києві горів автомобіль Tesla, що належить екс-голові Офісу президента України Андрій Богдану. Займання вдалося ліквідувати за кілька хвилин.

Про це повідомляє "Обозреватель", посилаючись на джерела у правоохоронних органах.

За інформацією ЗМІ, постраждалих внаслідок інциденту немає, вогнем пошкоджено лише сам транспортний засіб. Наразі встановлюються причини загоряння.

Відео дня

Нагадаємо, що Володимир Зеленський "позичав" у Богдана електромобіль Tesla для зйомок своїх відеороликів, адресованих народу.

Читайте такожАндрій Богдан запаркував свою Tesla просто поперек дороги - соцмережі (фото)

Призначення Богдана в ОП й звільнення

  • Андрій Богдан був призначений главою президентської адміністрації 21 травня 2019 року, до цього був особистим адвокатом бізнесмена Ігоря Коломойського (з 2015 року).
  • 11 лютого 2020 року Володимира Зеленського звільнив Богдана з посади голови ОП.

Чим запам'ятався Богдан на посаді глави ОП

  • Обійнявши посаду глави АПУ, Богдан заявляв про ймовірність винесення на всенародний референдум питання про укладення мирних домовленостей з РФ.
  • 24 липня 2019 го Богдан звернувся до уряду з проханням звільнити голову КМДА Віталія Кличка, що стало приводом для численних політичних ток-шоу за участю обох політиків, але ця історія поки не дійшла до свого логічного завершення.
  • Влітку журналісти проекту Bihus.Info заявили, що Богдан засвітився в офшорній схемі, причетній до кредитної афери на 200 мільйонів.
  • Також Андрій Богдан запам'ятався тим, що після «нормандського» саміту в Парижі 9-10 грудня під час прес-підходу Зеленського до українських журналістів він заспівав пісню Океану Ельзи "Холодно", закликаючи таким чином журналістів швидше завершувати свої питання до глави держави, чим порадував користувачів соцмереж.