У Запоріжжі засудили педофіла / Pixabay

У Запоріжжі засудили до семи років в'язниці чоловіка, який розбещував трирічну дитину, записував процес на відео і викладав у мережі.

Читайте такожКатолицький орден "Легіонери Христа" зізнався в розбещенні 175 дітей

Як повідомляє «РБК-Україна", рішення Орджонікідзевського райсуду Запоріжжя у даній справі опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

Відео дня

Зазначається, що засуджений – 23-річний студент факультету журналістики у виші, оператор місцевого телеканалу. Він визнав свою провину, але пояснив свої дії наміром провести журналістське розслідування, аби викрити педофілів. Колеги по роботі характеризували хлопця позитивно.

Встановлено, що ще в січні 2019 року чоловік в гостях у своєї знайомої умисно вчинив насильницькі дії сексуального характеру з її маленькою дочкою, своєю хрещеницею, знімаючи все на телефон. За цим заняттям його навіть застала мама дівчинки.

У червні минулого року педофіла затримала поліція. При обшуку в його будинку і перевірки комп'ютерної техніки правоохоронці виявили сотні фото і відео матеріалів з дитячою порнографією, які той публікував на одному з Telegram-каналів.

Сам засуджений стверджував, що зняв тільки один ролик, а в мережу нібито завантажував чужі відео. Також в суді він заявив, що "проводив розслідування щодо поширення дитячої порнографії" і записував ролик для порносайту, аби налагодити контакт з його адміністрацією.

Більше новин на тему