В Одесі чоловік заліз у вольєр з левами / скріншот з відео

Сьогодні в Одесі затриманий відвідувач біопарку, що забрався у вольєр з левами.

Читайте такожУ зоопарку Чехії показали берберських левенят (фоторепортаж, відео)

Як повідомив УНІАН командир батальйону №2 Управління поліції охорони в Одеській області Сергій Телятніков, сьогодні о 16.11 в управління надійшов виклик з біопарку про те, що невідомий забрався у вольєр, в якому знаходяться леви.

Співробітники поліції охорони, що прибули на місце, побачили у вольєрі молодого чоловіка, який вів відеозйомку, перебуваючи на дерев'яному «настилі», спорудженому для тварин.

Як з'ясувалося, зловмисник на очах у інших відвідувачів переліз через високу огорожу у вольєр з левами. Співробітникам біопарку вдалося відвернути хижаків шматками м'яса. Як пояснив Телятніков, таким чином, тварин вдалося заманити в окрему клітку.

У цей час порушник продовжував вести зйомку, а заклики поліцейських припинити і спуститися на землю ігнорував. Тому правоохоронцям довелося застосувати спецзасоби, зокрема, сльозогінний газ.

"Затриманий, 1997 р.н., - місцевий житель», - сказав комбат, додавши, що обставини події будуть встановлювати співробітники місцевого відділення поліції.

У соціальних мережах також з'явився відеозапис, зроблений очевидцями події. За їхніми словами, зловмисник поводився зухвало і ображав правоохоронців.

Більше новин про події в Одесі