Вибух на Позняках міг статися в результаті підриву вибухівки / фото УНІАН

Київський міський голова Віталій Кличко назвав дві можливі версії вибуху на Позняках в Києві, в результаті якої є загиблі.

Як передає кореспондент УНІАН, на місці події він заявив, що є кілька версій вибуху.

Читайте такожВибух у житловій багатоповерхівці на Позняках: усі подробиці трагедії (фото, відео)

Відео дня

«Одна із версій – вибух газу, інша версія – це вибухівка, але зараз працюють спеціалісти, і Служба безпеки України, і поліція. Матеріали повезли зараз на експертизу. У найближчі години буде чітка відповідь на питання, які причини вибуху», - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 червня, о 10:00 у Дарницькому районі Києва стався вибух попередньо газоповітряної суміші в дев’ятиповерховому житловому будинку за адресою вул. Соломії Крушельницької 1/5. Внаслідок вибуху зруйновано міжповерхові перекриття 4, 5, 6, 7 та 8 поверхів.

Кличко повідомив про двох загиблих внаслідок вибуху. За даними поліції, одна людина загинула, деблокували трьох, пошуки ще трьох тривають, евакуйовано 21 людину.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 червня, о 10:00 у Дарницькому районі Києва стався вибух попередньо газоповітряної суміші в дев'ятиповерховому житловому будинку за адресою вул. Соломії Крушельницької, 1/5. В результаті вибуху зруйновано міжповерхові перекриття 4-го, 5-го, 6-го, 7-го і 8-го поверхів. Повідомлялося, що з місця події евакуйовано 21 людина, один розблоковано і трьох дістають з-під завалів. Раніше було відомо про одного загиблого.