Дарницкая ТЭЦ оьбеспечена углем на 2 месяца \ УНИАН

Про це в ході круглого столу повідомив генеральний директор "Євро-Реконструкції", яка єксплуатирует Дарницьку ТЕЦ, Володимир Сандлер.

Читайте такожКличко: Палива на ТЕЦ в Києві має вистачити до кінця опалювального сезону

"На сьогоднішній день запаси вугілля нам дозволяють в найближчі 2 місяці сміливо дивитися в майбутнє, на відміну від великих генерацій вугільних, у яких запаси обчислюються днями. Ми обчислюємо, в нашому випадку, місяцями, і це в даному випадку, можна сказати, добре", - сказав Володимир Сандлер.

Відео дня

При цьому він нагадав, що Дарницька ТЕЦ для виробництва тепла та електроенергії для потреб населення використовує виключно природний газ.

"Вугілля ми використовуємо для постачання теплової енергії у вигляді гарячої води та центрального опалення для категорії споживачів так званої "інші і бюджет", - уточнив гендиректор.

За його словами, роботи з забезпечення необхідними запасами вугілля ДарницькоїТЕЦ на поточний опалювальний сезон компанія провела протягом минулого літа.

Довідка УНІАН. Дарницька ТЕЦ забезпечує теплом і гарячим водопостачанням промислові підприємства і житлові масиви Дніпровського і Дарницького районів Києва. Встановлена теплова потужність підприємства - 1080 Гкал/год. Встановлена електрична потужність - 250МВт.