Фото УНІАН

Із сьогоднішнього дня на Куренівсько-Червоноармійській лінії столичного метро щодня курсуватиме «Вагон квітів», повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Ззовні вагон розмальований ромашками та маками, а у середині прикрашений повітряними кульками та постерами, на яких відомі люди оспівують жіночу красу, весну та кохання.

Читайте такожПорошенко пообіцяв не скасовувати 8 Березня

«Сподіваюся, що «Вагон квітів» даруватиме нашим усім пасажирам гарний настрій упродовж всього року», – сказав начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський та подякував співорганізаторам святкової акції за креативність і небайдужість до столичної підземки.

Фото УНІАН
Фото УНІАН

Як зауважив директор арт-компанії Wallstreet Дмитро Ніколюк, проект «Вагон Квітів» – це чудовий подарунок всім жінкам до свята весни і продовження плідної співпраці з метрополітеном. У подальших планах – розмалювати ще кілька вагонів, які курсуватимуть на двох інших лініях підземки.

Проект до свята весни розробили Київський метрополітен та арт-компанія Wallstreet, а фінансово втілити ідею у життя допомогла компанія із доставки квітів «UFL».