На пішохідно-велосипедному мосту в Києві через Володимирський узвіз перевірять всі фрагменти підлоги після виявлених пошкоджених скляних поверхонь.

Відео дня

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.

«Захисну скло-плівку, пошкоджену напередодні вандалами, вже замінюють на нову. Плівку на інших фрагментах підлоги теж для перевірки знімуть і ще раз оброблять герметиком», - зазначив він.

Читайте такожВіталій та Володимир Клички випробували на міцність скляну підлогу нового пішохідного мосту (відео)

Міський голова додав, що «кияни продовжують прогулюватись нашим новим пішохідно-велосипедним мостом і милуватися краєвидами з нього».

Сьогодні журналісти повідомили, що під час заміни вже тріснутих двох фрагментів "скляного" мосту, який у суботу, 25 травня, урочисто відкрив мер Києва, виявлено тріщини вже на третьому фрагменті.

Як повідомляв УНІАН, 26 травня Кличко повідомив, що тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. За його словами, не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу мосту. Розглядається версія, що стріляли.

Того ж дня міст закрили. Подію про пошкодження елементів мосту було зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень.

Міст побудований із бетону та скла, його довжина становить майже 212 метрів. Вартість будівництва мосту - 275 млн грн.