Тривають роботи з реконструкції Борщагівського шляхопроводу / kiev.klichko.org

"Сьогодні тривають роботи з оновлення ще одного важливого об’єкту інфраструктури столиці – Борщагівського шляхопроводу. Аби якомога швидше закінчити ремонт цетральної смуги та відновити рух швидкісного трамваю, працівники працюють майже цілодобово, - зазначив Віталій Кличко. 

Так, на мосту вже зняли шари старого асфальту та бетону і приступають до вкладання нової арматури. Також фахівці все підготували і розпочнуть роботи з реставрації нижньої частини мосту. Там теж доведеться знімати старий шар бетону та встановлювати нові металеві конструкції. Але, першочергове завдання, як підкреслив мер, - ремонт трамвайного полотна

"Борщагівський шляхопровід не зазнавав капітального ремонту з 1965 року. І перебував уже в аварійному стані. Тому необхідно було його оновлювати. Я ще раз перепрошую за незручності, пов"язані з ремонтом. Але дорожники роблять все, щоб якнайшвидше завершити заплановані роботи", - додав він.

Відео дня

Також, міський голова зазначив, що комунальне підприємство «Київпастранс» відслідковує ситуацію з трафіком і там, де є необхідність, ставить на лінії додаткові автобуси.

Інформацію про всі зміни маршрутів можна знайти на сайті підприємства https://kpt.kiev.ua.