Томенко: Ми поставили собі завдання зберегти унікальний правдивий Київ / фото kyiv.znaj.ua

Команда громадського руху “Рідна країна” в рамках проекту #РіднийКиїв долучилась до озеленення історичного парку Володимирська Гірка.

В заході взяли участь народні артистки України Наталя Сумська та Жанна Боднарук, а також заслужений журналіст України Валентин Щербачов.

Як передає Знай.юа, лідер громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко зазначив: “Ці дерева, які ми висадили, є ознакою поваги нашої команди до історичних місцин столиці, яких не так і багато залишилось. Ми поставили собі завдання зберегти унікальний правдивий Київ”.

фото kyiv.znaj.ua

Голова київського осередку громадського руху “Рідна країна” Олександр Федоренко розповів що сьогодні посадили активісти: “Ми доповнили парк унікальними сортами яблунь, ялівця та тисами, всього 14 дерев. Наша команда любить і оберігає Київ не лише перед виборами, а й у вихідний день вранці”.

Довідково. Парк Володимирська гірка став улюбленим місцем відпочинку киян і гостей столиці. Парк площею 10,6 га – був закладений в середині XIX ст. на верхній і середній придніпровських терасах київських пагорбів.