Зупиняти фунікулер у новорічну ніч не будуть / фото УНІАН

Столичний фунікулер працюватиме впродовж усієї новорічної ночі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив заступник голови Київської міськдержадміністрації Валентин Мондриївський на прес-конференції, присвяченій презентації програми культурно-мистецького проекту "Новий рік – 2020 на Софійській та Контрактовій площах".

Читайте такожСвято наближається: стало відомо, коли запалять головну ялинку країни

Відео дня

За його словами, "протягом новорічної ночі буде постійно працювати фунікулер, який дасть можливість пішохідного зручного доступу між головними локаціями".

Як сказав Мондріївський, заплановані зміни в маршрутах громадського транспорту в центрі міста, де відбуватимуться основні святкові заходи.

"У період проведення свят, а саме 19, 21, 24, 31 грудня, а також 1 і 7 січня будуть внесені зміни в роботу маршрутів громадського транспорту біля основних локацій – біля Софійської площі і на Подолі, на Контрактовій площі", - сказав Мондриївський. За його словами, ці зміни вже внесені у роботу міського транспорту, але за потреби можуть бути внесені й інші.

Як сказав заступник голови КМДА, "вулиця Сагайдачного, що виходить на Контрактову площу, яка є одною з основних локацій святкових заходів, не буде перекриватися для проїзду транспорту на час новорічно-рідзвяних свят через реконструкцію вулиці Покровської на Подолі і потребу забезпечити рух автомобілів".