twitter

Як повідомляється у сюжеті ТСН, люди вийшли на проспект Бажана ще о четвертій ранку. Протестувальників обурила спроба знесення їх кіосків у переході метро Харківська невідомими в камуфляжі і балаклавах.

Розлючені власники винесли на дорогу піддони, ящики, шини та металеві сміттєві баки.

twitter

Зараз відомо, що кілька кіосків таки знищили, а проспект Бажана паралізований. ДАІ вже оточила мітингувальників і намагається пускати автомобілі та громадський транспорт по паралельних вулицях, але пробка на в'їзді в місто вже сягає двох кілометрів.

Мітингувальники вимагають від влади столиці прибути на місце протесту і вирішити конфліктне питання. За їх даними, приблизно о другій ночі до станції метро прибули міліціонери, які почали знесення кіосків. Правоохоронці застосували петарди, адже підприємці намагалися чинити опір.

Читайте такожПісля бійки на Осокорках мітингувальники перекрили дорогу на Бориспіль

Поки водіям вдалося організувати проїзд на проспекті в обидві сторони, але протестувальники продовжують займати частину проїжджої частини Києва.

Раніше повідомлялося, що в Житомирській області селяни перекривали трасу державного значення. Акція протесту була спрямована на привернення уваги влади, яка, на думку протестувальників, ігнорує інтереси громадян, які користуються дорогою, оскільки траса, на їхню думку у вкрай поганому стані.