Кубок із благоустрою голові Святошинської райдержадміністрації Іллі Сагайдаку вручив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, відкриваючи новий спортивний майданчик на території скверу на проспекті Перемоги.

«Цьогоріч ми змінили критерії оцінки районів у бік прозорості та відкритості, п’ять простих факторів впливали на визначення переможця: виконання звернень мешканців до контакт-центру 15-51, оснащення працівників ЖЕКів спецодягом, розміщення інформаційних дощок на під’їздах будинків, виконання зауважень за результатами об’їздів району, які здійснював особисто Київський міський голова Віталій Кличко, а також планові роботи в рамках місячника. У сукупній кількості балів за цими критеріями комісія визнала роботу Святошинського району найкращою під час весняного двомісячника», – вітаючи район, зазначив заступник голови КМДА.

Відео дня

Він підкреслив, що саме у Святошині всі комунальники «одягнені» в новий спецодяг. За період двомісячника в районі відкрили два нові сквери.

«Святошинський район переміг вперше, і цим кубком ми, насамперед, оцінюємо роботу комунальних служб і заохочуємо найкращих. Сьогодні ми також відкриваємо новий спортивний майданчик для мешканців, продовжуючи виконувати роботи з благоустрою будинків та дворів, запланованих на вже на найближчі місяці», – повідомив він.