/ facebook.com/merkieva

“Зважаючи на ситуацію в країні, грошей у бюджеті не вистачає. Але ми повинні знаходити їх, перерозподіляти – щоб виділяти більше коштів на підтримку киян”, - зазначив мер Києва Віталій Кличко у ході сесії Київради.

За рахунок перерозподілу бюджетних коштів цьогоріч буде проведено ремонт приміщень кількох столичних лікарень, шкіл і дитсадків, а також сходових клітин, покрівель, вікон, ліфтів житлових будинків. А ще збільшено фінансування ремонту доріг, асфальтування прибудинкових територій, облаштування ігрових та спортивних майданчиків тощо. Додатково виділено кошти на реконструкцію кінотеатру «Жовтень».

Відео дня

Читайте такожКличко підтримав меценатів, які будуть реставрувати історичні фасади на Вознесенському узвозі

“Ухвалення змін до бюджету Києва - з урахуванням субвенції з Держбюджету - дозволить погасити заборгованість з різниці в тарифах на теплоенергію і воду. Це необхідні і важливі кроки, щоб полегшити життя киян в нинішній ситуації”, - наголосив Кличко.

Очільник столиці нагадав, що цього року в Києві вперше за багато років сформований збалансований і соціально орієнтований бюджет. Так, столична влада виділила бюджетні кошти на допомогу малозабезпеченим киянам, зберегла пільги на проїзд для пенсіонерів, інвалідів, учасників АТО та інших незахищених категорій громадян.