бондаренко / ba.org.ua

Про це заявив голова Київської міської організації "Батьківщини", депутат Київради Володимир Бондаренко, зазначається в повідомленні політсили.

"Вже відбулись перші консультації щодо об’єднання з керівництвом "Свободи" та "Самопомочі". Ми вважаємо, що сьогоднішній розклад у Київраді дасть можливість активно впливати на проблеми міста. Наше об'єднання матиме ефект", – сказав він.

Бондаренко нагадав, що в минулій Київраді провладна партія мала 76 депутатів, а "Батьківщина" зі "Свободою" та Радикальною партією – близько 30.

Відео дня

Читайте такожДо нового складу Київради пройшли 5 партій, БПП не вдалося утримати більшість

Тепер ситуація змінилась на краще. Від "Батьківщини" увійшло 17 депутатів, від "Самопомічі" – 22, від "Свободи" – 14.

Також, за словами політика, є можливість об’єднатись і створити більшість у "Солідарності" (52 депутати) та "Єдності" (15 депутатів).

Крім того, Бондаренко, підсумовуючи перебіг виборів у Києві, зауважив, що, на його переконання, це були найбрудніші вибори.

"Особливо відрізнилась партія Омельченка "Єдність", за яку давали грошові подачки. Рейтинг цієї партії показує, що вона в декілька разів перевищує рейтинг "Солідарності" на тих дільницях, де купували голоси під Омельченка. І тому була спотворена картина виборчого поля Києва", – заявив він.