kievcity.gov.ua

Про це Віталій Кличко заявив під час зустрічі з сім'ями Героїв Небесної сотні.

«25 лютого відбудеться чергова сесія Київради. І я доручаю внести це питання як невідкладне. Впевнений, весь депутатський корпус підтримає пропозицію щодо надання пільг родинам Героїв Небесної сотні», – зазначив Кличко.

Мер зазначив, що, незважаючи на складну економічну ситуацію, столична влада намагається підтримати родини загиблих Героїв. Так, у 2015 році у рамках міської цільової програми «Турбота. Назустріч людям» членам сімей Небесної сотні було надано адресну матеріальну допомогу з нагоди державних свят. І зазначив, що на сім’ї Героїв Небесної сотні поширюються дія закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», їм надані пільги ветеранів війни.

Відео дня

Читайте такожКличко вручив сертифікати на квартири родинам шести Героїв Небесної сотні

«За законом України, сім’ям осіб, які загинули під час участі у Революції Гідності, надаються пільги на позачергове забезпечення житловою площею. Це так само стосується людей, які стали інвалідами внаслідок поранень та каліцтв, отриманих на Майдані», – сказав Київський міський голова. І зазначив, що сьогодні сертифікати на квартири отримали родини шести Героїв Небесної Сотні та один Герой, який втратив здоров'я внаслідок подій на Майдані.