фото: УНІАН

Про це йшлося під час підсумкової наради Головного управління Національної поліції України під головуванням Хатії Деканоідзе, повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у місті Києві.

"Аналізуючи ситуацію, можу сказати, що є ряд проблемних моментів, на які необхідно звернути особливу увагу. Турбує збільшення кількості деяких видів правопорушень: розбої, грабежі, крадіжки з автомобілів та викрадення транспортних засобів. Тому ми повинні напрацювати комплексний підхід для стабілізації криміногенної обстановки", - наголосила голова Національної поліції України.

Читайте такожЛюди частіше звертаються до поліції: Деканоїдзе пояснила зростання інформації про злочини

Своєю чергою начальник столичних поліцейських Андрій Крищенко розповів про тенденцію зростання окремих злочинів.

"Протягом останніх трьох років дійсно констатуємо ріст деяких правопорушень. Ми неодноразово говорили і про причини: це і проведення антитерористичної операції, і суспільно-економічна ситуація в державі, і збільшення кількості населення у столиці, і переформатування системи. А тому, враховуючи ситуацію, постійно тримаємо руку на пульсі та вживаємо необхідні заходи для попередження та оперативного розкриття правопорушень усіх видів", - зазначив Крищенко.

Читайте такожКличко: Безпека кожного киянина і гостя міста – пріоритет для столичної влади

Підсумовуючи результати наради Деканоідзе зазначила, що "служби повинні у повній взаємодії і координації працювати над тим, аби посилити безпеку у столиці".