Озера Утиное, из-за которого происходят столкновения / УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, противники забудови озера Качине багатоповерхівкою кидають у тітушок каміння. Задіяно сльозогінний газ.

Читайте такожНа конфліктній забудові на Здолбунівській поліція допомагає "тітушкам" поставити зламаний будівельний паркан

Тим часом, під тиском громадськості і народного депутата правоохоронці затримали одного з молодиків у спецодязі та встановлюють його особу. Виявилось, що він озброєний револьвером “Флобер”, який відстрілює дрібнокаліберні кулі.

Відео дня

Голова Дарницької РДА так і не зміг відповісти на пряме запитання місцевих жителів, чи є озером водойма, яку забудовник намагається засипати. Він сказав: “Я бачу перед собою водойму, а що це таке - озеро чи ні, має встановити експертиза”.

Також актвісти продемонстрували Сінцову екологічний експертний висновок, згідно з яким ця водойма є озером Дніпровського басейну озер.

Читайте такожНа конфліктній забудові на Здолбунівській з'явилися перші постраждалі

Тим часом, протистояння тітушок та активістів дещо вщухло. Тітушки з вогнегасниками заховалися за будівельним автокраном, між ними і противниками забудови стоїть кордон поліції у спецобладунках.