Facebook / Оксана Блищик

У Дарницькому районі Києва невідомі обстріляли чоловіка. Про це у Facebook повідомила голова прес-служби ГУ Нацполіції у Києві Оксана Блищик.

Читайте такожПотужний вибух у Подільському районі Києва: рятувальники назвали ймовірні причини події (фото, відео)

"Правоохоронці встановили, що 46-річний чоловік разом із колегою вийшов із торгового центру. Коли вони попрощалися, рушив до автомобіля, який був припаркований на стоянці. У цей момент до нього підійшли двоє невідомих і зробили кілька пострілів. У результаті потерпілий отримав вогнепальні поранення лівого стегна, правої сідниці та попереку. Зловмисники з місця події втекли", - розповіла Блищик.

Відео дня

За її словами, чоловіка відразу доставили у лікарню. Зі слів медиків, у нього поранення, схожі на сліди від травматичної зброї.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб нападників.

Як повідомлялось, сьогодні у Києві затримали чоловіка, який напередодні поранив двох правоохоронців в Оболонському районі.